Bestiální vražda psů na cvičáku

Bestiální vražda psů na cvičáku

Vážení přátelé kynologie, dovolujeme si zveřejnit informaci o bestiální vraždě dvou psů na Kynologickém cvičišti Březenecká v Chomutově.

Jak se jistě brzy dozvíte z novin a televize, došlo k bestiálnímu a naprosto nepochopitelnému činu na psech ubytovaných v kotcích na našem cvičáku v Chomutově. Někdo v noci z 23.4. na 24.4. založil požár sedmi kotců se psy, kde bohužel obě ubytované fenky uhořely.

2 fenky: nádherný kříženec, dvouletá pitbullterierka Pixie a německý ovčák – šestiletá Bára. Bohužel obě fenky tomuto útoku podlehly a uhořely přímo ve svých kotcích. Museli si projít tím největším peklem, které si nikdo z nás neumí představit. Smutné na této události je, že kotce nebyly zamčené, psy tedy bylo možné pustit a zničit jen kotce, šlo tedy o útok přímo na psy, kteří se nemohli bránit. Obě fenky jsme ještě dnes pohřbily do společného hrobu a budeme na ně s úctou vzpomínat.

Prosíme všechny, kteří cokoli v okolí cvičáku okolo půlnoci zahlédli, nebo se doslechnou něco o možném pachateli, aby informovali Policii České Republiky na lince 158.

Současně děkujeme Statutárnímu městu Chomutov, které nám přislíbilo bezplatné poskytnutí velkokapacitního kontejneru na likvidaci spáleniště.

V rámci úcty k zavražděným fenkám nebudeme na cvičáku v současnosti  žádné kotce budovat.

 

Pustili jsme se do odstraňování následků požáru. 

Středa 24.2013 - 12:00

Pátek 26.4.2013 - 14:00

Aktuálně 26.4.2013:

Máme přistaven již třetí kontejner od Statutárního města Chomutov a společnost, která si nepřeje být jmenována, nám zajišťuje úklid požářiště. Děkujeme i dobrovolníkům, kteří nám pomohou v neděli s plotem. Další nabídky pracovních sil tedy musíme s díky odmítnout, neboť bychom nebyli schopni pomoci adekvátně využít.

Vašich nabídek si velice vážíme. Přestože škoda na plotě a kotcích vznikla, zajistíme si prostředky z vlastních zdrojů. Máte-li přesto chuť pomoci, věnujte prosím svou pomoc například útulkům pro psy ve svém okolí. Pokud nás i tak budete chtít kontaktovat, využijte prosím email info@zkobrezenecka.cz. Za projevenou solidaritu děkujeme.

Neděle 28.4.2013 - 17:00

Máme odklizenu většinu odpadu, Městu Chomutov děkujeme za odvoz a likvidaci třech kontejnerů odpadu. Nejmenované firmě děkujeme za pracovní četu a dobrovolníkům za pomoc při úklidu. Máme zabetonované sloupky na nový plot a jakmile zatvrdne beton, natáhneme nový plot, který máme přislíben.

Pondělí 27.5.2013 - 17:00

Odpad odvozen, sloupky zabetonované, plot a ostnatý drát natažen. Teď se pustíme do úpravy terénu a výstavby překážkové dráhy. Ještě nejsme zdaleka u konce, tak to nevzdávejme! Díky všem za pomoc.

Pondělí 13.1.2014

Rozhodli jsme se, že se ma místě původních kotců pokusíme vytvořit trenažér pro záchranné psy.

Věc byla Policií ČR odložena, pachatele se zjistit nepodařilo.

KomentářePřidat komentář
Maria
Email: maria.hrncarova@centrum.sk
25.4.2013 15:27
Ľudia su najvedšie beštie na tejto planéte...
Markéta 2
Email: Amir98@atlas.cz
25.4.2013 15:21
Markéto, nevíte o čem píšete. Neznamená, že když je pes v kotci, že se o něj nikdo nestará a nemá ho rád. Pokud nevíte, jak to vypadalo a co bylo k jakému účelu - raději se nevyjadřujte.
Kačka
Email: laubinka1@seznam.cz
25.4.2013 15:20
v tomto státě se pro ty zvířata nikdy nic neudělá?Chudinky holčičky aby se chtěl usmažit ten co tohle provedl
markéta
Email: havran_pirko@centrum.cz
25.4.2013 14:57
Moc to nechápu ... nechat psy zavrene na cvicaku a odjet do pr... zabezbečení zádné... plůtek na pozemku jak pro králíky... dala bych pár facek i "Pánům ze cvičáku" !!!
Gabriela
Email: c.gabrielle@seznam.cz
25.4.2013 14:23
Reakce byla smazána. Vážíme si Vašich příspěvků, ale pokud to jde, alespoň trochu ve slušnosti. Děkuji. Karel Šplíchal
Nicol Pospíchalová
Email: nicol.pospichalova@gmail.com
25.4.2013 13:08
Kdy konečně v tomhle státě přestane platit zvíře za věc a bude bráno jako živá bytost, aby pak mohli být takový bastardi řádně potrestáni?! Jak se říká, kdo nemá rád zvířata nemá rád ani lidi a my si takové zrůdy necháme chodit mezi sebou bez postihu. Je to smutné, moc smutné
Marcela S.
Email: ter-mar.S@seznam.cz
25.4.2013 12:46
držte se-je to hnus
ten co to udělal.... nemám slov
mirushka
Email: devilinheart@zoznam.sk
25.4.2013 11:27
Upalit aj tych kokotov co to urobili .........tt
nicoletta
Email: nikita.potterka@seznam.cz | WWW: www.nero.estranky.cz
25.4.2013 11:15
je to fakt hrozný:-(
Eva Tomášková
Email: ewatomaskova@seznam.cz | WWW: www.ewatomaskova.estranky.cz
25.4.2013 11:00
Nepochopitelné pro člověka, který miluje zvířata. Ten, co to udělal, je prachobyčejně nenávidí a evidentně mu vadili. Ale to ho neomlouvá. Udělala bych mu to samé...snad se bude smažit v pekle už brzo!!!
Lori
25.4.2013 10:54
Chudáci pejskové, ale nechápu, proč musejí být zavření na cvičáku v kotci Přeci když si pořizuju psa, tak né proto, aby byl někde zavřenej Sama mám dva psy a mít je někde zavřené, tak nemám klidné spaní....
Lenka
Email: lavar.l@seznam.cz
25.4.2013 10:49
Tohle uz vazne nepochopím. Ten zmrd co to udelal by mel též schořet v plamenech !!!! Ja ho dostat pod ruku !! Bude litovat ze me kdy potkal !!
vladka
Email: antis.jesenik@seznam.cz | WWW: www.stenata.antis.cz
25.4.2013 10:42
Zase dalsi lidsky ubozak ukazal sve ego...
Iwulienka
Email: bambulis@centrum.sk
25.4.2013 10:10
nedokážu si představit čím si ti chudáčci prošli ,ale jedno vím určitě,že zase nebude nikdo potrestaný!! i kdyby se zjistilo kdo to udělal tak jaký je maximální trest za úmyslné zabití psíka?směšný!!! je škoda,že se zapomíná jak duležité místo mají psi v našich životech.. kolikrát zachránili NÁM lidem život,kolikrát obětovali ten svuj pro NÁS lidi..že díky těmto čtyřnohým kamarádúm je pro mnoho lidí,kteří žijí svuj život ve tmě ,jediným světlem v životě.. pro nemohoucí ch jediný opravdový a věrný přítel.. v takových případech jako je tento se stydím ,že jsem jedna z takzvané lidské rasy.. zvířata jsou ti ,kteří to udělali .. R.I.P. Pixie a Baruško
Denisa
Email: dendulii@seznam.cz
25.4.2013 9:59
Oko za oko, zub za zub.
Jsou to nestvury ty co to dělají!!!
PrvníPředcházejícíStrana z 5DalšíPosledníPoložky 46 - 60 z 64

Přidat komentář